Besparing bij brandstof bezorging

Vraag

Shell Tapup was een onderneming van Shell, waarbij brandstof wordt bezorgd aan zakelijke klanten met een wagenpark. Tapup ondersteunde hiermee de energietransitie: bio-based fuels worden makkelijker beschikbaar middels een bezorgdienst. Is het mogelijk om deze bezorgdienst te optimaliseren in tijd en kosten door alles data gedreven aan te sturen?

Aanpak

We onderzoeken, testen, leren en verbeteren – de Dent formule. In een intensieve samenwerking ondersteunen we het team van Tapup met diverse disciplines om zo allerlei IoT technologie te implementeren. In onze werkwijze van continue itereren en testen, ontwikkelen we oplossingen die nog nooit eerder hebben bestaan!

Resultaat

Dankzij de integratie van allerlei sensoriek kan er data gedreven worden gewerkt. Zo wordt de informatie die wordt verzameld optimaal benut en zijn de zakelijke klanten van Shell Tapup altijd verzekerd van een betrouwbare brandstoflevering. Wat het Shell oplevert? 50% besparing van operationele tijd en kosten van de brandstof bezorging.

Meer weten?
We helpen je graag!

Niels Stamhuis

Managing Director
06 43 25 06 46
niels@dentiot.com

Let's start working together.

Dent IoT is onderdeel van de RDM Family: