Honderden developers aan de slag met IoT

Vraag

Het Internet of Things biedt enorm veel kansen. Hoe meer mensen weten van alle technologische ontwikkelingen die mogelijk zijn, hoe meer nuttige oplossingen er ontwikkeld kunnen worden. MachineQ, actief vanuit Philadelphia in de Verenigde Staten, was op zoek naar een laagdrempelige manier om programmeurs en ontwikkelaars in contact te brengen met deze mogelijkheden. Hoe kunnen we iedereen hier zo goed mogelijk in meenemen?

Aanpak

Na uitgebreid onderzoek en het ontwikkelen van een prototype, kwam komt Dent met het idee voor een plug & play developer kit. Dat is een doosje met daarin de basis bouwstenen waarmee je zelf een werkende IoT oplossing in elkaar klikt. Het werkt meteen, end-to-end out of the box. Hiermee hebben de programmeurs en ontwikkelaars een handzaam, portable device op zak en kunnen ze eenvoudig sensor oplossingen aan het internet koppelen.

Resultaat

Op events en workshops heeft MachineQ de perfecte tool in handen om bezoekers snel en eenvoudig de mogelijkheden te laten zien van IoT & LoRa. Het snowball effect wordt gecreƫerd: steeds meer developers gaan aan de slag met IoT, waardoor er steeds meer slimme oplossingen op de markt worden gebracht. Tot op de dag van vandaag hebben we meer dan 2000 developers bereikt!

Meer weten?
We helpen je graag!

Niels Stamhuis

Managing Director
06 43 25 06 46
niels@dentiot.com

Let's start working together.

Dent IoT is onderdeel van de RDM Family: