< Dent IoT Engineering

PCB ontwerp – printplaat laten maken

Product ontwerp en IoT elektronica op maat

Printplaat laten maken? Dent IoT ontwerpt jouw printplaat en laat deze voor je produceren. Zodra het ontwikkeldoel beschreven is en de eisen bekend zijn, kunnen onze hardware engineers aan de slag met het ontwerp van de PCB, jouw maatwerk hardware. Op deze printplaat worden alle functionaliteiten zoals communicatie, batterijduur, gewenste sensoren, interfaces zoals bijvoorbeeld USB of Bluetooth en geheugen meegenomen. Gedurende dit proces worden de kosten, levertijden en beschikbaarheid van de componenten meegenomen om de juiste keuze te maken. 

In een enkele situatie is het financieel onvoordelig om een printplaat van scratch te ontwerpen en te produceren. Wanneer dit het geval is, dan kunnen we een eerder ontwerp of een gedeelte daarvan gebruiken als basis voor jouw oplossing. Zo kunnen we in elke situatie de passende IoT hardware bieden.

Als de printplaat gereed is kunnen we ook een passende product behuizing ontwerpen of inkopen van een externe productent met de nodige aanpassingen. Ideaal voor jouw white label product. Ons product ontwerpbureau staat voor je klaar om mee te denken in industriële ontwerp uitdagingen. Wil jij een product laten ontwikkelen? Neem contact op!

Neem contact op

Neem contact op

Contact Form Demo (#1) (#2) (#3)

Printplaat laten maken? Contact Niels!

Niels Stamhuis

+31 10 – 333 04 61
niels@dentiot.com

Dent IoT is onderdeel van de RDM Family: