Multisensor

IoT Asset Management, 24/7 beveiling en onderhoud voorspellen

Nu verkrijgbaar

Multisensor is goedkoopste, meest veelzijdige manier om jouw bedrijfs-assets te lokaliseren en te monitoren en om processen te digitaliseren met behulp van IoT (Internet of Things).  Elke multi-inzetbare sensor beschikt over 7+ sensoren en een reeks aan additionele opties om jouw bedrijfsprestatie in duidelijke cijfers uit te drukken.  Jouw Multisensors kunnen via LoRa en Bluetooth aan één van onze standaard platforms aangesloten worden of aan een platform van jouw keuze. Dus of je nu zoekt naar hardware, of een complete IoT oplossing: Multisensor is wat jij zoekt!
KoopLees meer
Multisensor Alarm
Beveiliging van assets met IoT

Beveilig waardevolle assets met Multisensor Alarm. Multisensor Alarm geeft bij beweging een 97dB geluid en visueel alarm en stuurt zijn locatie direct via een beveiligd netwerk.
Multisensor Alarm kan ook ingezet worden op deuren en ramen om inbraak te melden.

Multisensor Climate
Luchtvochtigheid, temperatuur en lichtintensiteit

Multisensor is standaard uitgerust met een luchtvochtigheid sensor, temperatuur sensor en lichtintensiteit sensor. Door de data van deze sensoren te combineren wordt een volledig beeld gegeven over het klimaat waarin Multisensor zich bevindt. 

Multisensor Place
IoT asset lokalisatie

Multisensor Place registreert en visualiseert de locatie van al jouw assets in één beeld Door middel van de LoRa verbinding kan dat tot op ongeveer 30 meter nauwkeurig, waarna je met Bluetooth tot op de meter nauwkeurig kunt lokaliseren. Door middel van licht en geluid signalen kan Multisensor Place ook op chaotische plekken teruggevonden worden.

Multisensor Scheefstand
Monitoring van kademuren, gebouwen en bomen

Multisensor Scheefstand is de oplossing voor het monitoren van statische assets als kademuren, gebouwen en bomen. Met de  9 assige accelerometer en optionele inclinometer kunnen orientatie, scheefstand en trilling in de asset gemeten worden met extreem grote nauwkeurigheid.

Multisensor Power
Stroomsensor met klimaatmeting

Multisensor Power is ontstaan vanuit de vraag om stroommetingen uit te voeren in straatkasten van onder andere straatverlichting en internetproviders. Multisensor Power is een non-invasieve LoRa gebaseerde stroom- en klimaat-sensorbox. De sensorbox heeft ingangen voor 3 stroommeters en 4 temperatuur en luchtvochtigheids-sensoren. Op het Multisensor Power dashboard is de status van alle Multisensors overzichtelijk in te zien.

Mini Multisensor
De kleinste IoT multi-purpose sensor

Mini Multisensor is de enige LoRa gebaseerde multi-purpose sensor op de markt ter grootte van een postzegel. Mini Multisensor meet trillingen en verdraaiing, temperatuur en via LoRa wordt de locatie bepaald. Door zijn formaat kan Mini Multisensor in hars gegoten worden, in behuizingen geplaatst worden  en meeverpakt worden met zendingen.

24/7 Inspectie met Multisensor

Wees altijd als eerste op de hoogte

 

Handmatige en visuele inspecties zijn tijdrovend, én de tijd tussen inspecties kan weken tot jaren duren. Multisensor is op ieder moment op elke plek aanwezig, zonder te klagen. Of je nu trillingen in kademuren wilt meten, wilt weten hoeveel voorraad je nog hebt of mogelijke waterschade in de straatkast wil detecteren: Multisensor laat het je regelmatig weten. Vergeet snapshots en zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent.

Bestel Multisensor

Asset tracking met Multisensor

Houd jouw assets in de gaten

 

Jouw assets zijn niet alleen waardevol eigendom van jouw bedrijf; ze zijn essentieel voor jouw dagelijkse gang van zaken. Multisensor zorgt voor de lokalisatie en het monitoren van waardevolle assets. Daarmee krijg je met behulp van IoT controle over diefstal of het kwijtraken van gereedschap, machines, het wagenpark en ga zo maar door. Multisensor laat jouw bedrijf werken zonder onderbreking, door je te informeren over de locatie en status van jouw assets.

Bestel Multisensor

Onderhoud voorspellen met Multisensor

Onderneem actie wanneer nodig

 

Met zijn 7+ sensoren geeft Multisensor een scala aan mogelijkheden om onderhoud te voorspellen met behulp van IoT.  Multisensor geeft je inzicht in draaiuren, temperatuur, trilling en versnelling; inzichten waarmee jij gebruik en misbruik van de assets kan bepalen. En daarmee kan jij ervoor zorgen dat de operatie van jouw bedrijf niet stil komt te liggen. Kom niet voor verrassingen te staan; speel in op wat je weet.

Bestel Multisensor

Kies jouw Multisensor

Miggy

Standaard behuizing is 7.4 x 3 x 2.5 cm

Krijg inzicht op het Miggy platform

7

Sensoren
Lees meer

Bestel Miggy

Multisensor

Behuizing op maat optioneel
Lees meer

Krijg inzicht op het platform naar jouw keuze

7+

Optie om meer sensoren toe te voegen
Lees meer

Bestel Multisensor

Multisensor +

Behuizing op maat optioneel
Lees meer

Krijg inzicht op een op maat gemaakt platform

7+

Optie om meer sensoren toe te voegen
Lees meer

Bestel Multisensor+

Multisensor has got you covered

Multisensor is verbonden met het LoRa WAN en Bluetooth netwerk. LoRa is het netwerk dat betaalbare en efficiënte sensoren mogelijk maakt.  De combinatie met Bluetooth zorgt ervoor dat je al jouw Multisensors zeer nauwkeurig kunt localiseren. Op deze manier biedt Multisensor het beste van beide netwerken.

Jarenlang gebruik

De batterij van Multisensor gaat tot 2 jaar mee. Heb je een langere batterijduur nodig? We kunnen dit voor je upgraden in een Multisensor op maat.

7.4

cm

Size does matter

Zeven sensoren in zeven centimeter: met zijn compacte afmetingen past Multisensor met gemak in of op al jouw assets. Heb je een andere vorm, afmeting, of bevestigingsmethode nodig? Laat het ons weten en we ontwerpen en produceren een speciale behuizing voor jou.

7+

sensoren

Meerdere sensoren

Elke Multisensor beschikt over 7 sensoren en elke sensor meet verschillende parameters. Bovenop deze schat aan data komt sensorfusie: het combineren van verschillende sensor inputs in nieuwe inzichten

Modulair en aanpasbaar

Multisensor is zo ontworpen dat er met gemak extra sensoren of modules toegevoegd kunnen worden. Daarmee kunnen we in overleg Multisensor specifiek toepasbaar maken voor elke gewenste context. Denk hierbij aan een alarm add-on, ultrasone sensor of een zeer nauwkeurige inclinometer.
Daarnaast is Multisensor voorzien van een volledig aanpasbaar en instelbaar firmware framework.

Snel geinstalleerd

Multisensor staat klaar voor gebruik. In een handomdraai heb je Multisensor geconfigureerd en geplaatst.

Custom behuizing voor Multisensor

Denk out of the box

Multisensor is zo ontworpen dat hij gemakkelijk op iedere ondergrond bevestigd kan worden door middel van de montageplaat, tie-wraps, magneten of tape. In sommige gevallen is een speciale behuizing en bevestiging nodig. Dit komt bijvoorbeeld door de omgevingsomstandigheden of omdat direct contact vereist is (voornamelijk in hoge-nauwkeurigheidsmetingen)

In het geval dat een custom behuizing nodig is, zal Dent Engineering de context en de mogelijkheden onderzoeken en een speciale behuizing en bevestiging ontwerpen. Eerste prototypes kunnen door Dent zelf gemaakt worden middels 3D-printen. Dent Engineering onwikkelt ook kleine tot middel grote series voor spuitgieten.

IoT sensorfusie met jouw data

Elke Multisensor beschikt over 7+ sensoren en elke sensor meet verschillende parameters. Bovenop deze schat aan data komt sensorfusie: het combineren van verschillende sensor inputs in nieuwe inzichten. Door de data van verschillende sensoren te combineren, stelt Multisensor jou in staat om het volledige plaatje te schetsen. Want als het er uit ziet als een goed idee, ruikt als een goed idee en klinkt als een goed idee, dan moet het wel een goed idee zijn toch?

Koop Multisensor

1. Versnelling met de accelerometer

De 3-assige IoT accelorometer kan gebruikt worden om trilling en oriëntatie te monitoren.

  • Wordt jouw asset gebruikt?
  • Wat is de gebruiksduur van jouw asset?
  • Overschrijden de trillingen de limieten?

Specificaties:

Minimale gevoeligheid: 0,122 mg/digit | Max bereik: 16G

2. Orientatie met de gyroscope

Multisensor is uitgerust met een 3-assige IoT gyroscoop waarmee hoekverdraaiing en snelheid van hoekverdraaiing gemonitord kan worden. Deze sensor kan je inzetten om de orientatie en scheefstand van assets te meten.

Specificaties
Gevoeligheid: 17.50 mdps ( bij +/- 500 dps)

3. Temperatuur sensor

De twee temperatuur sensoren van Multisensor kunnen gebruikt worden om er achter te komen of de omstandigheden van assets aangepast worden. Dit kan er bijvoorbeeld op duiden dat machines aanlopen, openstaan of uitvallen, of dat de assets verplaatst worden.

Specs:
Beide temperatuur sensoren hebben een bereik van -40°C – +85°C (+/- 3%)

4. Relatieve luchtvochtigheidssensor

Stel maximale waardes in voor de IoT relatieve luchtvochtigheid sensor om meldingen te ontvangen wanneer de luchtvochtigheid verandert. Dit kan er bijvoorbeeld op duiden dat omstandigheden veranderen (bijvoorbeeld door een regenbui), dat assets openstaan of  dat de assets verplaatst worden.

Specificaties:
Bereik: 20 – 90% (+/- 3%)

5. 3-assige magnetometer

The 3-assige IoT magnetometer meet het binnendringen van het magnetisch veld van de sensor door metalen objecten.

Specs:
Gevoeligheid: 0.29 mgauss (+/-8 gauss)

6. Lichtintensiteit sensor

De lichtintensiteit sensor op Multisensor kan gebruikt worden om omgevingsmetingen te doen. Ook kan hij veranderingen in de context waarnemen, bijvoorbeeld het openen van een deur of de (in)correcte plaatsing van een asset.

Specificaties:
Minimale gevoeligheid: 0.01 lux

7. Luchtdruk sensor

Met de luchtdruk sensor kan je omgevingsmetingen doen of luchtdruk gebasseerde hoogtes bepalen.

Specificatie:
Bereik: 300-1100 hPa (+/- 0,25%)

Extra functie: IoT Locatie tracking

Een van de voordelen van LoRa is dat de locatie van elke sensor automatisch geregistreerd wordt met behulp van triangulatie.

Bestel jouw Multisensors hier

Vragen? Contact Niels!

Niels Stamhuis

+31 10 – 333 04 61
niels@dentiot.com

Dent IoT is part of the RDM Family: