miggy

IoT snel toegepast met
veelzijdige multi-sensor

Vraag

Veel bedrijven die willen beginnen met IoT, moeten zelf alles uitzoeken over hardware, connectiviteit, portalen en het belangrijkste: hoe ze dit alles integreren in hun eigen operatie. Miggy is een bedrijf dat het gat tussen de vraag naar IoT vanuit de markt en het aanbod vanuit de industrie overbrugt. Dent IoT is gevraagd om samen met Miggy een klein, veelzijdige multi-sensor te maken die gemakkelijk toepasbaar en te integreren is in bestaande operaties en gebieden.

Aanpak

Uniek aan dit product is dat je hem terug kan vinden op basis van een combinatie van technieken (Bluetooth, LoRa en geluid). Daarnaast is hij extreem energiezuinig en kan hij voor allerlei doeleinden geconfigureerd en ingezet worden. Daarom hebben wij een compact product gemaakt met de volgende functionaliteiten: temperatuur, luchtvochtigheid, 3-assige versnellingsmeter, kompas, gyroscoop, barometer, licht sensor, hall sensor, kantelsensor, buzzer, magneto-meter en locatie gebaseerd op LoRa trilateratie. Dit alles hebben we ge├»ntegreerd op een zeer kleine “footprint”.

Resultaat

Een klein apparaatje (de MS-02) dat voor veel taken toepasbaar is dankzij zijn vele functionaliteiten. Door zelf een combinatie van de functionaliteiten te kiezen, kunnen klanten van Miggy d.m.v. de Bluetooth connectie het apparaat en sensoren bijvoorbeeld inzetten als:

  • Asset tracker
  • Alarm sensor voor deuren of waardevolle spullen zoals kunst
  • Afstands-detectie (bijvoorbeeld in strijd tegen COVID-19)
  • Omgevingssensor voor het meten van kamer temperatuur, vochtigheid etc.
  • Lokalisatie zowel buiten als binnen (bluetooth beacon)
  • Onderhoud-detectie d.m.v. trilling

Doordat de Miggy MS-02 zo compact is, is het mogelijk hem bijvoorbeeld op allerlei plaatsen te leggen, vast te maken of op te hangen.

Meer weten?
We helpen je graag!

Niels Stamhuis

Managing Director
06 43 25 06 46
niels@dentiot.com

Let's start working together.

Contact us

I want to see more work

Dent IoT is onderdeel van de RDM Family: