Ga naar de hoofdinhoud

Kennis

Wanneer je met ons samenwerkt, zullen we je stap voor stap meenemen door het innovatieproces. Het maakt ons niet uit of je nou veel of weinig kennis hebt over Internet of Things, Productontwikkeling, Hardware, Sensoriek, noem het maar op. Jij bent expert in jouw vakgebied, wij in de onze.  Samen komen we tot een vruchtbare samenwerking.

Op deze pagina hopen we iedereen met verschillende achtergronden, voorkennis en interesses te kunnen voorzien van wat extra kennis, vindingen of ontdekkingen.Mocht je nog een onderwerp missen of een specifieke vraag hebben, laat het ons weten.

Kom in contact

Onderwerpen

Product certificering

Wanneer een producent een nieuw product op de markt wil brengen, moet dit product voldoen aan wet en regelgeving, ook in het geval van IoT producten. Je bent als producent verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de veiligheid van jouw product.

Lees meer

Schaarste op de componenten-
markt

Wellicht heb je het vaker voorbij zien komen in het nieuws: een internationaal chip-tekort. Dit is een probleem waar we in de IoT ontwikkeling sterk mee te maken hebben. In dit artikel nemen we de huidige status van de componentenmarkt door en geven we je manieren om hiermee om te gaan. 

Lees meer

LoRa vs LTE Cat-M

Twee veelgebruikte IoT netwerken zijn LoRa (ook wel bekend als LoRAWAN) en LTE Cat-M (ook wel bekend als LTE-M). In dit artikel nemen we de voordelen, nadelen en verschillen tussen de twee netwerken met je door.

Lees meer

Slimme sensor of Slim meten? 

Als je vandaag de dag googled op “slimme sensor”, dan kom je niet veel verder dan je huis-tuin en keuken domotica oplossing. Wat velen niet weten, is dat er voor de zakelijke markt veel meer mogelijk is dan draadloze druk-op-de knop schakelingen.

Lees meer

Internet of Things

IoT een mooie afkorting en een containerbegrip. Wat is het eigenlijk?

Lees meer

Meer onderwerpen worden zsm toegevoegd

nl_NLNederlands