< Dent IoT Engineering

Kant en klare oplossingen

We denken mee met wat voor jou de beste en snelste oplossing is. Soms bestaat het al.

Voor steeds meer gevallen waar IoT wordt toegepast in de bedrijfsoperatie zijn er bestaande hardware oplossingen. Dit scheelt ontwikkelbudget, risico’s en doorlooptijden. Dent heeft een breed netwerk van hardware leveranciers waar zij mee samenwerkt om optimale oplossingen te kunnen bieden.

Veel leveranciers leveren dataloggers welke de optie open hebben om externe sensoren aan te sluiten. Dit stelt Dent in staat om snel tot oplossingen te komen die nog niet bestaan, zonder dat daar een geheel ontwikkeltraject aan vooraf hoeft te gaan. Hierdoor kan Dent haar klanten snel helpen om draadloze monitoring toe te passen en de voordelen hiervan te ervaren.

De praktijk laat bij veel bedrijven zien dat eenmaal gewend aan deze moderne manier van werken, snel de rest van de operatie volgt. Veel van onze oplossingen realiseren we op basis van ons IoT platform. Hierin zijn reeds meer dan 200 verschillende devices en usecases gerealiseerd, dus laat ons je vooral helpen op basis van onze eerdere ervaring!

Neem contact op

Neem contact op

Contact Form Demo (#1) (#2) (#3)

Vragen? Contact Niels!

Niels Stamhuis

+31 10 – 333 04 61
niels@dentiot.com

Dent IoT is onderdeel van de RDM Family: