IoT dienstverlening

Haal inzicht uit sensoren, dataloggers en software aansluitend op jouw operatie

Optimaal beheer op afstand

Onze IoT dienstverlening biedt een oplossing voor al jouw monitoring- en beheer vraagstukken. Met behulp van onze geavanceerde sensoren, dataloggers met geïntegreerde connectiviteit en IoT platform, heb je op afstand altijd toegang tot real-time informatie over jouw processen en systemen.

Maatwerk IoT oplossingen

Wij bieden maatwerk IoT oplossingen. Alles van sensor product tot en met een white label platform. Voor als je iets wilt dat nog niet bestaat. Of voor als je je eigen versie van een product wilt. Zo kun jij jouw klant het beste bieden en het maximale rendement behalen uit jouw systemen en processen.

Neem contact opOntdek meer
Data & Automatisering

Laat de techniek voor je werken. Afwijkingen in de data worden automatisch opgemerkt en opgevolgd, alle data bewaard voor analyse en rapportage. Verhoog jouw operationeel rendement en voorkom uitval.

Embedded systems – Firmware ontwikkeling

Dent IoT ontwikkelt de embedded firmware die ervoor zorgt dat jouw sensoren op de juiste manier werken. We zijn bekend met een breed scala aan microcontrollers en communicatiemodules. Vrijwel alle software wordt in C en C++ geschreven en ontwikkelt op 32-bit ARM Cortex-M gebaseerde architectuur. 

Maatwerk elektronica: Printplaat ontwerp

In het ontwerp van de PCB (printplaat) worden alle functionaliteiten zoals draadloze communicatie, batterij management systemen (BMS), gewenste sensoren, interfaces zoals bijvoorbeeld Bluetooth of USB-C en geheugen meegenomen.

Maatwerk product ontwikkeling

Op zoek naar een IoT maatwerk oplossing voor jouw eigen white label product? Dent IoT Engineering heeft de competenties in huis om elke oplossing in de juiste vorm te gieten. Onze industrieel ontwerpers zijn van vele markten thuis en stellen altijd de eindgebruiker centraal. Uiteraard houden we vormgeving, kwaliteit en produceerbaarheid in het oog om tot het beste product te komen. 

Prototyping en onderzoek

Bij productontwikkeling hoort prototyping en test gedreven onderzoek. In de werkplaats van Dent IoT testen we elektronica en 3D printen we onderdelen voor oplossingen die exact passen voor de eindgebruiker.

Productiemanagement

Dent IoT beschikt over een breed netwerk van producenten voor elektronica, product behuizingen en verzorging van product assemblage. Laat ons je ontzorgen in de wereld van quality assurance, component beschikbaarheid, Bill of materials (BOM) beheer en order fulfillment. 

Online software, dashboarding en integraties

Om inzicht te krijgen in jouw bedrijfsoperatie, moet de gemeten sensordata inzichtelijk zijn. Dent IoT werkt met meerdere IoT platformen die gemakkelijk data, devices en gebruikers laat beheren. Van dashboards tot monitoringsportaal, wij zorgen voor software die integreert en aansluit op jouw operatie. 

Assemblage en kwaliteitscontrole

De door Dent IoT ontwikkelde producten en oplossingen bestaan meestal uit een samenstelling van PCB, behuizing, batterij, kabels en externe sensoren. Na een succesvol ontwikkelingstraject brengen we de seriematige productie en assemblage onder bij één van onze productiepartners. Zodoende krijg jij altijd geteste en werkende spullen geleverd. 

Monitoring en Inspectie dienstverlening

Liever geen ontwikkeling maar wel behoefte aan data en rapportage? Dent IoT biedt ook monitoring as a service. Huur ons in voor jouw inspectievragen. Wij ontzorgen en leveren data gedreven inzicht. 

Ontwikkel en ontwerpadvies

Dent IoT is expert op het gebied van productontwikkeling. Wij weten als geen ander hoe je van een idee tot een seriematig produceerbaar product komt waar je eindgebruikers blij mee zijn. Betrek ons vroeg in je proces!

Idee generatie en workshops

Tijdens het genereren van concepten houden we altijd rekening met de context waarin het product gebruikt wordt, de gebruiker en de bestaande digitale systemen.

Certificering en normeringen

Voor een product verkocht kan worden, moet het in veel gevallen CE gecertificeerd worden om aan (inter)nationale eisen en normen te voldoen. Zijn er nog meer normen waar jouw oplossing aan moet voldoen?

Kant en klare oplossingen

Geen maatwerk nodig maar wel behoefte aan een oplossing op korte termijn? Dent biedt ook integratie van bestaande producten op ons IoT monitoringsplatform. Zodoende kan je binnen enkele weken aan de slag met beheer op afstand door draadloze monitoring.

Multisensor: Een blauwdruk voor snelheid

In veel projecten van Dent IoT Engineering gebruiken we Multisensor als startpunt, ook voor het maken van oplossingen op maat. Met zijn 7 verschillende sensoren, LoRa en Bluetooth zorgt Multisensor dat de meeste IoT cases gerealiseerd kunnen worden. Extra benodigde sensoren kunnen eenvoudig bevestigd worden, en aanvullende stukken code kunnen eenvoudig geupload worden, zodat ook gecompliceerde uitdagingen snel getackeld kunnen worden. Meer weten? Neem contact op!

Neem contact opMeer over Multisensor

Neem contact op

Contact Form Demo (#1) (#2) (#3)

Vragen? Contact Niels!

Niels Stamhuis

Dent IoT is onderdeel van de RDM Family: