Ga naar de hoofdinhoud
Nieuws

Imbema neemt strategisch aandeel in Dent IoT

Door 7 december 2023Geen commentaar

v.l.n.r.: Vincent wegener, Koos Verkleij, Niels Stamhuis, Jurjen Lengkeek, Roland Keim

Met groot enthousiasme kondigen we onze samenwerking met Imbema aan. Deze samenwerking, een mix van Imbema’s diepgaande klantrelaties en uitgebreid netwerk in de industrie, en onze expertise in draadloze datacommunicatie, belooft een toekomst vol innovatie en vooruitgang.

Bij Dent IoT zijn we gespecialiseerd in het gebied van draadloze sensor technologie en het op afstand monitoren van asset gebruik, slijtage en prestatie. Met Imbema’s missie om te verduurzamen, digitaliseren en slimme oplossingen te bieden, vormen we een krachtige combinatie om efficiĆ«nte, geavanceerde oplossingen te ontwikkelen en aan te bieden in de markt.

Dankzij deze samenwerking zijn we klaar om een reeks innovatieve oplossingen te leveren voor draadloze monitoring en beheer op afstand, waarmee we onze klanten kunnen helpen hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Op zoek naar geavanceerde draadloze monitoring oplossingen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op en ontdek wat Dent IoT en Imbema samen voor jou kunnen betekenen!

Voor meer informatie lees hier het interview met Niels Stamhuis en Koos Verkleij over de innovatieve samenwerking: Link naar artikel

nl_NLNederlands