IoT dienstverlening

Sensoren, connectiviteit en software aansluitend op jouw operatie

Monitoren en aansturen op afstand

Onze IoT dienstverlening biedt een oplossing voor al jouw monitoring- en beheerproblemen. Met behulp van onze geavanceerde sensoren, IoT platformen, connectivitiet en custom software, heb je op afstand toegang tot real-time informatie over jouw processen en systemen.

IoT oplossingen op Maat

Daarnaast bieden wij ook IoT maatwerk oplossingen voor als je iets wilt dat nog niet bestaat. Ons team van experts werkt samen met jou om jouw specifieke behoeften te begrijpen en een op maat gemaakt device te ontwerpen en te implementeren. Zo kun jij het maximale rendement behalen uit jouw systemen en processen.

Neem contact opOntdek meer
Automatische alarmering en rapportage

Met behulp van onze IoT dienstverlening kun je snel en efficiënt problemen detecteren en oplossen, en voorkom je downtime en inefficiëntie. Dankzij geautomatiseerde alarmering, raportage en data logging kun je gemakkelijk inzichten opdoen en verbeteringen aanbrengen.

Embedded systems – Firmware ontwikkeling

Dent IoT schrijft de firmware die ervoor zorgt dat jouw sensoren op de juiste manier werken. 

Electronica ontwerp: Printplaten op maat

In het ontwerp van de PCB (printplaat) worden alle functionaliteiten zoals draadloze communicatie, batterijduur, gewenste sensoren, interfaces zoals bijvoorbeeld USB of Bluetooth en geheugen meegenomen.

Software, dashboarding en applicaties

Om inzicht te krijgen in jouw bedrijfsoperatie, moet de gemeten sensordata inzichtelijk zijn. Een dashboard is een middel om IoT data op een gestructureerde manier weer te geven.

Prototypen en testen

Bij productontwikkeling hoort prototyping en testen. In de werkplaats van Dent IoT assembleren we elektronica en 3D printen we onderdelen.

Productiemanagement

Dent IoT beschikt over een netwerk van mogelijke productie locaties. Daarmee kunnen we ondersteunen in productie en productie geheel uit handen nemen.

Product ontwerp

Dent IoT Engineering heeft de competenties in huis elke oplossing in de juiste vorm te gieten. Hierbij stellen we altijd de gebruiker en gebruikscontext centraal

Assemblage en kwaliteitscontrole

De door Dent IoT ontwikkelde producten en oplossingen bestaan meestal uit een samenstelling van PCB, behuizing, batterij, kabels, sensoren etcetera.

Sensoren huren en metingen

Laat sensormetingen en onderzoeken op maat uitvoeren door Dent IoT of huur tijdelijk sensoren om draagvlak te creëren binnen jouw organisatie. 

Ontwikkel en ontwerpadvies

Aangezien Dent IoT expert is op het gebied van techniek, sensoriek, productontwikkeling en gebruiksgemak kunnen wij in een vroeg stadium helpen met het maken van de juiste keuzes.

Idee generatie en workshops

Tijdens het genereren van concepten houden we altijd rekening met de context waarin het product gebruikt wordt, de gebruiker en de bestaande digitale systemen.

Certificering en markeringen

Voor een product verkocht kan worden, moet het in veel gevallen gecertificeerd worden om aan (inter)nationale eisen en normen te voldoen. 

Multisensor: Een blauwdruk voor snelheid

In veel projecten van Dent IoT Engineering gebruiken we Multisensor als startpunt, ook voor het maken van oplossingen op maat. Met zijn 7 verschillende sensoren, LoRa en Bluetooth zorgt Multisensor dat de meeste IoT cases gerealiseerd kunnen worden. Extra benodigde sensoren kunnen eenvoudig bevestigd worden, en aanvullende stukken code kunnen eenvoudig geupload worden, zodat ook gecompliceerde uitdagingen snel getackeld kunnen worden. Meer weten? Neem contact op!

Neem contact opMeer over Multisensor

Neem contact op

Contact Form Demo (#1) (#2) (#3)

Vragen? Contact Niels!

Niels Stamhuis

+31 10 – 333 04 61
niels@dentiot.com

Dent IoT is onderdeel van de RDM Family: